Home
Offerte aanvragen?
Offerte aanvragen?

Deurhangers bestellen

Gratis geleverd binnen 3 tot 8 werkdagen

Met bedrukte deurhangers heb je een unieke manier om je boodschap te verspreiden.

Aanleverspecificaties

Elk bestand heeft een snijmarge en daarom dien je hier ook rekening mee te houden door een extra beeldrand toe te voegen van 3mm rondom. Let er ook op dat je afbeeldingen, kleuren en de lay-out wel laat doorlopen tot aan de randen zodat er geen witte randen kunnen ontstaan na het schoonsnijden van het drukwerk.

Drukwerk dien je altijd in CMYK kleurmodus op te leveren en dus geen RGB.

Een minimale resolutie van 300 DPI is vereist voor je ontwerp. Kijk altijd je bestand na op DPI om de maximale kwaliteit te behalen.

Voor drukwerk hebben wij het liefst een (zo hoog mogelijke) resolutie nodig van je. Documenten kun je bijv. aanleveren als PDF, TIFF, EPS of JPG. Wij kunnen helaas niks met Word documenten.

Het is belangrijk om diep zwart (C: 63% M: 52% Y: 51% K:100%) te gebruiken voor bijvoorbeeld grote vlakken en tekst om een volle zwarte kleur te krijgen op je drukwerk. Dit is nodig wanneer je te maken hebt met full color bedrukkingen. Bij het opmaken van een tekst kleiner dan 15 pt adviseren wij altijd om 100% zwart te gebruiken.

Het is heel belangrijk om jouw drukwerk altijd na te checken op eventuele druk- en spelfouten. Wij kunnen helaas niks doen aan eventuele spelfouten die zijn ontstaan door het niet grondig controleren van het bestand.

 

 

Hieronder vind je de werktekeningen die horen bij de producten.
Je kunt ze eenvoudig downloaden en je bestand meteen opmaken.

Deurhanger-dubbel  

Afmeting

i
  • //cdn.web2printsoftware.nl/files/public/photo/product/10000306/083_1765.thumb.gif
    Deurhanger dubbel 180 x 279 mm
  • //cdn.web2printsoftware.nl/files/public/photo/product/10000305/083_0385.thumb.gif
    Deurhanger enkel 90 x 279 mm

Materiaal

i

Bedrukking

i

Optie

i

Prijzen en oplages

i